info@mtb.rs | 034 200 561

Politika privatnosti

Komentari: Kada posetioci ostave komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca, kao i nisku korisničkog agenta pregledača da bi pomogli u otkrivanju bezvredne pošte.

Slike i mediji: Ako otpremite slike na web lokaciju, trebalo bi da izbegnete otpremanje slika sa podacima ugrađene lokacije (EXIF GPS). Posetioci web lokacije mogu da preuzmu i izdvoje podatke o lokaciji iz slika na web lokaciji.

Komentari: Ako ostavite komentar na našem sajtu možete odlučiti da sačuvate vaše ime, e-adresu i web lokaciju u kolačićima. To radiomo iz praktičnih razloga, tako da ne morate ponovo unostiti sve detalje kada ostavite naredni komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Logovanje: Ako posetite našu stranicu za logovanje, mi ćemo postaviti privremeni kolačić da utvrdimo da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač. Kada se prijavite, takođe ćemo podesiti nekoliko kolačića da biste sačuvali informacije za prijavljivanje i izbore za prikaz na ekranu. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a opcije ekrana kolačići traju već godinu dana. Ako izaberete “Zapamti me “, vaše prijavljivanje će se nastaviti na dve nedelje. Ako se odjavite sa naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni. Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno označava poštanski ID članka koji ste upravo uređivali. Ističe posle 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web lokacija: Članci na ovoj lokaciji mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj drugih web lokacija se ponaša na isti način kao i kada posetilac poseti drugu web lokaciju.